Politika Privatnosti

Opšte informacije

Klima Cold privatnost korisnika shvata veoma ozbiljno. Zbog toga što prikupljamo različite vrste podataka o ličnosti (dalje: lični podaci) o posetiocima, želimo da razumete uslove pod kojima čuvamo i interno koristimo Vaše podatke. Politika privatnosti opisuje lične podatke koje prikupljamo, kako ih koristimo odnosno obrađujemo i čuvamo. Ova politika privatnosti punovažna je u okviru celog websajta klimacold.rs

Lične podatke koje prikupljamo

Prilikom prikupljanja ličnih podataka od strane korisnika, naš primarni cilj je da Vam omogućimo najbolji i najjednostavniji pristup servisu za naručivanje putem sajta klimacold.rs. Samim tim, da bi smo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam sledeći lični podaci: ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.

Obaveštenje u smislu člana 15. Zakona o zaštiti podatak o ličnosti

U smislu člana 15. Zakona o zaštiti podatak o ličnosti, obveštavamo Vas o sledećem:

Svrha prikupljanja podataka jeste predhodno naveden, odnosno svrha prikupljanja jeste omogućavanje najboljeg I najjednostavnijeg pristupa servisu za naručivanje putem sajta klimacold.rs. Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo davati trećim licima i smatraju se poslovnom tajnom.

Kada pregledate stranice na adresi klimacold.rs, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije.

Lične informacije dajete prilikom popunjavanja forme za naručivanje nekog od naših proizvoda, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte.

Softver (skript) na našem sajtu koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korišćenja naših Internet stranica. Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš računar, vrsti Vašeg internet čitača (npr. Firefox ili Internet Explorer). Ove informacije koristimo isključivo u statističke svrhe.

Upotreba informacija

Uz pomoć podataka koje nam dajete u formi za naručivanje na našem sajtu, bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine ali dobijate i mogućnost da pošaljete reklamaciju kao i to da učestvujete u promocijama.

Mi interno koristimo podatke o našim korisnicima da statistički analiziramo korišćenje sajta da bi smo poboljšali sadržaj, izmerili interesovanje klijenata za naše različite usluge i proizvode, odnosno našu ponudu kao i da prilagodimo sadržaj našeg sajta i strukturu istog.

Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo davati trećim licima i smatraju se poslovnom tajnom, odnosno čuvaju se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Dostavljanje navedenih ličnih podataka jeste dobrovoljno, a obaveznost I pravni osnov ove Politike privatnosti jeste član 10 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Pristanak na obradu ličnih podataka

Popunjavanjem forme za naručivanje na našem sajtu, prihvatate ovu Politiku privatnosti, odnosno uslove o davanju ličnih podataka u pomenute svrhe, odnosno ima se smatrati a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti da ste pristanak, a pošto ste, prethodno, obavešteni u smislu člana 15. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, za obradu gore navedenih ličnih podataka

Povezane internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na strani klimacold.rs mogu sadržavati odredbe o zaštiti podataka o ličnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.

Izmene izjave o privatnosti

Sve izmene naše izjave o politici privatnosti na Internet stranici klimacold.rs biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo i mogućnostima odabira koje su Vam na raspolaganju u pogledu našeg korišćenja ličnih informacija.

Kolačići:

Naša internet stranica koristi kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva. Kolačići su informacioni paketi koji se skladište na vašem uređaju prilikom posete sajtu. Možete obrisati kolačiće ili podesiti vaš pretraživač da ne prihvata kolačiće u bilo kom trenutku.

Hvala što ste pročitali našu politiku privatnosti. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa obradom vaših podataka o ličnosti ili želite da ostvarite svoja prava, slobodno nas kontaktirati na e-mail: info@klimacold.rs ili putem kontakt forme na sajtu.

Filteri
Brend
Brend
Inverter
Inverter
Kapacitet
Kapacitet
WiFi
WiFi
Inverter
Inverter
Tip
Tip