Dobrodošli na Klima Cold

Vašu stranicu za
sve što je hladno!

Kontaktirajte nas

Ostavite vaše podatke i mi ćemo vas kontaktirati

Optimalna Klimatizacija

Prijatan Ambijent Za
Svaku Priliku

Zamislite trenutak kada ste se poslednji put našli u prostoru gde je temperatura bila savršena. Niste osećali ni hladnoću, ni vrućinu – samo čistu, prijatnu udobnost. 

Baš onakvu atmosferu želimo da kreiramo za vas, i to svaki put kada koristite naše usluge.

Savršen Klimatski Sistem

Pravimo Klimu po Vašoj Meri

U Klima Cold, strast nam je da oblikujemo vazduh oko vas. Bavimo se projektovanjem i ugradnjom vrhunskih klimatskih sistema prilagođenih vašim potrebama. A znate šta je još bolje? Imamo i svoju proizvodnju ventilacionih kanala, što znači da možemo kreirati kompletan sistem baš po vašoj meri. Zvuči kao magija, zar ne? Ali to je samo rezultat naše stručnosti i predanosti poslu.

VRF Sistemi

Revolucija u Klimatizaciji
za Veće Prostore

Posebno smo ponosni na naše VRF sisteme. Ako se pitate šta je VRF – to je „Variable Refrigerant Flow“ sistem koji je postao prava revolucija u klimatizaciji. Predstavlja odlično rešenje za one koji žele da klimatizuju veće prostore, čitave spratove ili čak kompletne zgrade. 

Njegova efikasnost, fleksibilnost i ekonomičnost čine ga idealnim za poslovne objekte, hotele, škole i mnoge druge. A najbolje od svega je što su ti sistemi dizajnirani da rade tiho i nenametljivo, omogućavajući vam da uživate u savršenim uslovima bez ometanja.

Vaš Partner za Udobnost

Zagrejte se uz nas. Doslovno.

Da, tehnologija je zaista divna, ali ono što nas stvarno izdvaja je naš pristup vama, našim klijentima. Ovde smo da slušamo, savetujemo i stvaramo rešenja koja će vam pružiti najbolje iskustvo. Jer, na kraju dana, vaša udobnost je naša najveća nagrada. Zato, kada pomislite na klimu koja vas mazi i osvežava, pomislite na Klima Cold. Jer, zajedno s vama, stvaramo atmosferu u kojoj se živi najlepše.

KONTAKT INFORMACIJE

Pozovite nas:

ivan@klimacold.rs

Dragiše Stojadinovića 4, 11460 Barajevo

Filteri
Brend
Brend
Inverter
Inverter
Kapacitet
Kapacitet
WiFi
WiFi
Inverter
Inverter
Tip
Tip